Content Designer (freelancer/osa-aika)

Sykkiikö sydämesi somelle, saat pilkut paikoilleen ja konseptoit mielelläsi uusia ideoita? Meillä olisi hommia sinulle!

Etsimme sitä kuuluisaa _____ [yksisarvista/dynaamista sanaseppää/aseta suosikkikliseesi tähän], joka tuottaa sutjakasti sisältöä erilaisiin kanaviin ja erilaisille kohderyhmille. Omaat pari vuotta kokemusta vastaavista työtehtävistä, ja sinulla on intoa kehittää ammattitaitoasi yhdessä työyhteisön ja asiakkaiden kanssa.

Tässä tehtävässä

Yllä mainittujen työtehtävien hoitoon tarvittavan osaamisen lisäksi toivoisimme sinulta

Luonteen puolesta sovit meille kuin olut aurinkoiselle terassille, jos olet oma-aloitteinen, positiivinen ja avoin. Tsemppaavan, reilun ja luottavaisen työilmapiirin lisäksi tarjoamme, joustavan tavan tehdä työstä missä ja miten haluat sekä mahdollisuuden kehittää osaamista. Voit työskennellä freelancer-pohjalta tai osa-aikaisesti, tärkeintä on, että pystyt sitoutumaan annettuihin projekteihin ja niiden aikatauluihin. Työaika on noin 50–60 tuntia kuukaudessa, ja se jakautuu eri päiville.

Olemme pieni mutta sitäkin tehokkaampi ja ketterämpi toimisto. Meillä jokainen vastaa omasta tontistaan ja on aina tiukan paikan tullen valmis auttamaan kaveria.

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkiotoiveen kera meille pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sen oikean löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ja hakemukset ottaa vastaan Janne Vehviläinen janne@pinta.fi.

PintaPinta

Laivamme on lastattu tyytyväisillä asiakkailla, mutta mukaan mahtuu vielä!

Visuaalinen Pinta Oy
info@pinta.fi
p. 0400 788 488

LuotettavaKumppaniyritys
Laskutusosoite:
Luontoa (ja mappitilaa) säästääksemme vastaanotamme vain verkkolaskuja.
Verkkolaskuosoite: 003717440408,
välittäjän tunnus: BAWCFI22.

Lähdetäänkö yhteiselle merimatkalle?

Ota meihin yhteyttä, tarjoamme mielellämme kahvit ja (vadelma)veneet markkinointisi pintapelastukseen.